Mens en gezondheid

Alle aspecten van Herbalife

zaterdag, 24-6-2017  

Het merk Herbalife biedt meer dan alleen maar producten die je leven een stuk beter zullen maken. Toen ik enkele maanden geleden mijn leven omgooide en de nodige kilo’s verloor en ging sporten, dacht ik dat het vanaf daar een stuk makkelijker zou zijn. Maar je gewicht behouden is eigenlijk moeilijker dan ik dacht. Daarom besloot ik om eens nader naar de producten van Herbalife te kijken. Deze hebben ze in verschillende categorieën:

  • Gewichtsbeheersing
  • Sport en fitness
  • Doelgerichte voedingsproducten
  • Uiterlijke verzorgingsproducten

Maar je hebt soms gewoon meer nodig dan de juiste producten en daarom heb ik besloten om te gaan samenwerken met een coach van dit merk. Zij weten alles over de artikelen in het assortiment en natuurlijk kunnen zij je helpen met voor soort doelstellingen je ook hebt. In mijn geval wilde ik graag mijn gewicht onder controle houden en meer resultaten zien van mijn trainingen in de sportschool. De coach die ik kreeg toegewezen was absoluut fantastisch. Hij wist precies hoe hij me het beste in mijn situatie kon helpen. Niet alleen wist hij me te vertellen welke Herbalife producten het beste voor mij zouden werken, maar ook was het fijn om eens in de zoveel tijd persoonlijk contact te hebben, zodat mijn motivatie altijd op een goed niveau bleef.

Zelf Herbalife coach worden

Aan het einde van mijn traject kon ik niet wachten om mijn nieuw opgedane kennis te delen met andere personen die in mijn oude situatie zitten. Na een lang gesprek met mijn eigen Herbalife coach besloot ik dan ook om zelf ook coach te worden en zo anderen te kunnen helpen. En tot nu toe bevalt het fantastisch. Je hebt een hoop vrijheid. Je kunt zelf je eigen verkoopdoelstellingen bepalen en ook werk je met klanten waar je veel gemeen mee hebt. In de verschillende aspecten van mijn leven heb ik inmiddels wel geleerd hoe belangrijk het is om mensen om je heen te hebben waar je een klik mee hebt en als Herbalife coach ontdek ik dat iedere keer weer. Ook heb ik daarnaast regelmatig contact met andere coaches. Onderling wisselen we tips uit en op die manier blijf je ook constant groeien. Dat is uiteraard belangrijk. Je wilt niet vast komen te zitten op een bepaald punt. Ook als Herbalife coach wil je blijven groeien, zodat je altijd weer verder komt en andere mensen kunt helpen. Er zijn ook genoeg trainingen die aangeboden worden die je ook meer kunnen leren over het vakgebied. Ik heb zo een heleboel kennis opgedaan en ik voel me er echt een beter mens door.

Bouw aan een gezonde levensstijl

We weten inmiddels allemaal wel hoe belangrijk het is om gezond te eten en voldoende te bewegen. De producten van Herbalife helpen je om dat allemaal een stuk makkelijker te maken. Als je zwaar traint bijvoorbeeld, dan krijgt je lichaam het nodige te verduren in de sportschool. Je spieren moeten hier natuurlijk van bijkomen en hoe kun je dat beter doen dan met bijvoorbeeld een van de heerlijke eiwitshakes van Herbalife. Ik gebruik ook veel van de uiterlijke verzorgingsproducten van dit merk. Tenslotte wil je er niet alleen aan de binnenkant goed uitzien, maar ook je huid heeft een goede verzorging nodig en ook daar hebben ze bij Herbalife aan gedacht. Wil jij deze producten makkelijk en snel kunnen bestellen? Dan ben je hiervoor aan het juiste adres op de website Nutrivida.be. Zij zijn een onafhankelijke distributeur van producten van dit merk en zij hebben ook een hoop kennis op dit gebied. Ga dus vandaag nog naar de website Nutrivida.be en plaats je bestelling.


Comments are closed.