Woning en Tuin

Koop nu plafondlampen bij Directlampen

zondag, 29-3-2015  

De beste plafondlampen vindt u bij ons op de website van Directlampen. Wij hebben een heel groot assortiment waar wij enorm trots op zijn. Op onze website kunt u het zo gek nog niet bedenken of wij hebben het. U kunt hier terecht voor badkamer plafondlampen, kinderkamer plafondlampen en zelfs plafondlampen voor buiten. Naast de verschillende plaatsen waar plafondlampen gebruikt kunnen worden zijn er ook veel verschillende types. Zo hebben wij platte plafondlampen die een breed en diffuus licht geven, dit is ideaal om een grote kamer helemaal te verlichten met een lamp, bijvoorbeeld in de woonkamer. Als u echter liever licht wil hebben dat een preciezere lichtstraal heeft kunt u ook een plafondlamp kopen met een richtspot. Deze lampen zijn juist geschikt om enkele delen van een kamer te verlichten in plaats van de hele kamer. Ook is dit licht vaak wat feller en intenser dan een platte plafondlamp. Ook zijn er lampen in verschillende stijlen, zo kunt u bij ons altijd een lamp vinden die bij de inrichting van uw huis past. Wij vinden het erg belangrijk dat wij plafondlampen aanbieden die de sfeer van een kamer of huist juist versterken. Zo zijn er vrolijke en kleurrijke lampen voor kinderkamers of klassieke bronzen lampen voor een traditionelere inrichting. Zoals u al ziet hebben wij heel veel keus en vele aspecten waar u rekening mee moet of kunt houden bij het kopen van een plafondlamp. Omdat het assortiment zo breed is raken veel mensen op onze website in de war door alle keuze. Het is namelijk moeilijk om te beslissen welke lamp het beste bij jullie huis past. Daarom hebben wij een keuzehulp gemaakt die jullie in dit keuzeproces kan bijstaan.

Vind de ideale plafondlampen met onze keuzehulp

Onze keuzehulp is zo ingericht dat we jullie online kunnen bijstaan en adviseren in jullie keuzeproces voor het kopen van een plafondlamp. Met de keuzehulp kunt u al uw voorkeuren invullen op de website en dan krijgt u enkel de lampen te zien die bij deze voorkeuren passen. Zo hoeft u zelf niet meer alle verschillenden lampen op de website te bekijken. Het is dus net als een verkoper die u in de winkel de weg wijst, maar dan online op de website. De keuzehulp is als volgt ingericht. Er zijn verschillende selectie procedures waarop u kunt zoeken. Hierbij moet wel gezegd worden dat u niet elke selectie hoeft te gebruiken. Als u enkel wilt selecteren op de sfeer die lampen hebben kunt u alleen hierin iets aankruisen. Maar u kunt aan de andere kant ook verschillende categorieën selecteren en dan is de kans groot dat u meteen een of twee lampen vindt die goed bij u passen. De eerste selectie wordt gebaseerd op de prijs die u wilt betalen voor de plafondlampen. Op de website hebben wij lampen die lopen van 14 euro tot 850 euro, u kunt dan zelf beslissen hoeveel geld u ongeveer wilt uitgeven. Daarnaast weten wij dat het belangrijk is dat de sfeer van een kamer wordt versterkt door de plafondlamp. We hebben daarom een selectie optie in de keuzehulp waar u de soort sfeer kunt aangeven waarin u een plafondlamp zoekt. Zo kunt u bijvoorbeeld zoeken op designlampen, eigentijdse lampen, meer industriële modellen, klassieke modellen of lampen in moderne stijl. Er is dus voor ieder wat wils. Ook kunt u aangeven wat voor energie label u op de lamp wilt hebben, als u dit belangrijk vindt. We hebben lampen van elk energie label, u kunt dus zelf bepalen in hoeverre u groene energie belangrijk vindt. Hiernaast bied de keuzehulp ook de mogelijkheid om lampen uit te kiezen met verschillende bedieningen. U kunt kiezen voor plafondlampen met een draaidimmer, een serie schakelaar of een aan/uit schakelaar. Als laatste hebben wij een optie om verschillende kleuren te kiezen. Dit heeft veel te maken met de sfeer die een lamp uitstraalt, maar het is wel noodzakelijk om hier een aparte keuze voor te geven omdat dit voor veel mensen een erg belangrijke selectie eis is. Wij hebben lampen in brons kleuren, bruine lampen, lampen van chroom, gebronsd staal, goud, wit, maar ook zilveren lampen. Hiernaast hebben wij enkele lampen die een aparte kleur hebben en onder diversen vallen.

Hoe nu verder?

Wilt u ook graag nieuwe plafondlampen kopen? Dit kan, zoals u hierboven kunt lezen, perfect bij ons. We hebben een groot assortiment en staan u graag bij in uw keuze met onze online keuzehulp. U kunt daarom binnen zeer korte tijd de ideale plafondlampen uitzoeken op onze website. Naast de snelle en efficiënte keuzehulp vragen wij ook nog eens geen verzendkosten. De prijzen die op de website staan voor de plafondlampen zijn dus ook echt te prijzen die u betaald. Als u liever de lamp ophaalt kan dat natuurlijk ook. U bent altijd van harte welkom in onze mooie winkel in Veenendaal. Het assortiment dat wij hier hebben is echter niet zo uitgebreid als op de website staat. In de winkel bieden wij enkel de meest populaire modellen aan. Let hier dus even op als u een lamp wilt ophalen. Als u nog meer vragen heeft kunt u ook altijd onze klantenservice bellen. Als u met dit gratis 0800 nummer belt staan er altijd professionele medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ook nog eens elke dag vanaf acht uur ’s ochtends tot vijf uur ‘s avonds bellen.


Comments are closed.