Bedrijven en Bedrijfsleven

Bedrijfsruimte te huur aanbieden online

zaterdag, 30-5-2015  

Een bedrijfsruimte te huur aanbieden online kan bij de bedrijfsmakelaar.nl. Wij zijn het online platform bij uitstek waar u uw bedrijfsruimte te huur aanbieden kunt. Wat levert u dat op? Wanneer u met een reguliere makelaar aan de slag gaat, dan zal deze kosten rekenen voor de werkzaamheden die hij voor u verricht. Doordat wij online opereren, hoeven wij deze kosten niet te rekenen en dat is voor u wel zo prettig. Het eerste wat u dient te doen als u uw bedrijfsruimte te huur aanbieden wilt is het aanmaken van een account. Door uw bedrijfsruimte online te plaatsen wordt u goed vindbaar in de zoekmachines. De laatste jaren klagen steeds meer eigenaren over leegstand. Het is moeilijker geworden om de juiste huurders te vinden. Gelukkig is het zo dat u bij ons terecht kunt. Wij zorgen er voor dat uw pand snel verhuurd wordt. Niet alleen kunt u op onze website terecht als u een bedrijfspand te huur aan wilt bieden, ook als u op zoek bent naar een geschikte ruimte om te huren bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Vraag en aanbod worden bij ons op een unieke manier bij elkaar gebracht. Onze website is zo ingericht dat de hele afhandeling online kan gebeuren. Ook voeren wij taxaties uit en kunt u bij ons aankloppen voor diverse diensten omtrent de verhuur van een pand. Wanneer u een bedrijfsruimte te huur aanbieden wilt op onze website, dan zult u een aantal gegevens in moeten vullen. U koopt door het plaatsen van uw bedrijfspand online de juiste zichtbaarheid. Zorg ervoor dat u pand niet onnodig leeg komt te staan. Bij ons kunt u terecht voor diverse diensten zoals:

  • vastgoedbeheer
  • commercieel beheer
  • onderhoud
  • technisch beheer
  • administratief beheer

Bedrijfsruimte te huur aanbieden; alles laten regelen

De bedrijfsmakelaar regelt alles voor u. Wij verdelen onze diensten in drie categorieën, te weten het commercieel beheer – waaronder ook de huur en verhuur valt – het onderhoud en financieel en administratief beheer. Wilt u uw bedrijfsruimte te huur aanbieden, kijk dan even op uw gemak naar onze mogelijkheden. Als makelaar online kunnen wij de complete relatiebeheer op ons nemen. Wanneer er leegstand bestaat, zetten wij direct alles op alles om er voor te zorgen dat nieuwe goede huurders het pand betrekken. Het actief in de markt zetten van uw bedrijfsruimte behoort tot onze taken en daarbij proberen wij u zo veel mogelijk te ontzien. Wij bieden dezelfde service als de bedrijfsmakelaar, maar opereren voornamelijk online. Uw bedrijfsruimte te huur aanbieden bij ons betekent dus dat u er geen omkijken naar heeft, en dat is waar veel pandeigenaren naar op zoek zijn. Tegelijkertijd willen zij wel weten wat er gaande is, en daarom heeft u op onze website altijd inzicht in de statistieken. Zo kunt u op ieder moment zien hoeveel bezoekers op de site zijn gekomen. Als landelijk opererend platform kunnen wij met trots zeggen dat wij een grote reikwijdte hebben waardoor wij uw pand op de markt kunnen plaatsen en de juiste huurders voor u aan kunnen trekken. U betaalt bij ons 95 euro per jaar voor het plaatsen, en dat zijn kosten die niet eens te vergelijken zijn met wat u af moet dragen aan de reguliere makelaar. Deze financiële voordelen zijn ongekend, maar onze diensten gaan verder. Ook wanneer uw pand eenmaal aan de juiste huurders is ondergebracht kunt u op ons rekenen. Wij voeren controles uit en houden in de gaten of iedereen zich aan de regels houdt. Het bezitten van een pand neemt verantwoordelijkheden met zich mee en wij kunnen een deel daarvan op onze schouders nemen zodat u er geen omkijken naar heeft. Een bedrijfsruimte te huur aanbieden doet u hier!

Waarom een bedrijfsruimte te huur aanbieden?

Waarom wilt u een bedrijfsruimte te huur aanbieden? Daar kunt u diverse redenen voor hebben. Wanneer u als eigenaar van een pand in de situatie komt dat u een bedrijfsruimte te huur aanbieden wilt, dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij begeleiden het gehele verhuurtraject, stellen contracten op, adviseren en begeleiden. Ook kunnen wij zorgen voor taxatie. Wat betreft onderhoud en inspectie; Ook dit is een onderdeel van de service die wij als bedrijfsmakelaar bieden. Hieronder rekenen wij de periodieke inspectie, het afhandelen van belangrijke meldingen, de controle van opdrachten en leegstaand goed. Natuurlijk komt er bij een bedrijfsruimte te huur aanbieden meer kijken dan alleen het zoeken en vinden van de juiste huurders. Financieel en administratief komt er ook veel op u af. Wanneer u er voor kiest om deze administratieve zaken uit te besteden aan de vastgoedmakelaar, scheelt dat u veel tijd en daarbij verzekert u zichzelf van een correcte huuradministratie. Wat zijn de voordelen die u ontleent aan het uitbesteden van deze administratie? Dat zijn de volgende voordelen: U geniet van volledig inzicht in alle servicekosten, huurafrekeningen en indexering huurprijs. Zo ziet u dat wij als bedrijfsmakelaar online voor een volledige dienstverlening kunnen zorgen en dat is precies waar u naar op zoek bent. Heeft u nog prangende vragen over een van onze reeds besproken diensten? Bent u huurder en bent u op zoek naar een specifieke ruimte? Bent u verhuurder en heeft u een vraag over een van onze extra diensten? U kunt bij ons online op ieder moment een vraag stellen. Wij helpen u graag verder.


Comments are closed.