Mens en gezondheid

Een beter leven dankzij de emdr behandeling

zaterdag, 21-10-2017  

We hebben allemaal wel persoonlijke issues waar eigenlijk aan gewerkt zou moeten worden. Maar het idee van therapie spreekt niet iedereen aan. Alhoewel therapie zeker kan helpen voor de juiste personen is het toch wel belangrijk dat u hier achter staat. Als dit dus niet het geval is, dan kunt u beter voor een andere benadering kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens de mogelijkheden op het gebied van emdr behandeling. Bij het bedrijf Delphia kunnen ze u uitstekend helpen op dit gebied. En dat slechts met enkele behandelingen. Bij Delphia weten ze hoe vervelend het is om langdurig met bepaalde persoonlijke problemen te maken te hebben.

  • Verhoogde stress
  • Angsten
  • PTSS

In eerste instantie is de emdr behandeling ontwikkeld voor mensen met post traumatisch stress syndroom. Maar al snel werd er ontdekt dat dit ook voor een hoop andere psychische problemen toegepast kan worden. En waar u bij therapie vaak vele sessies nodig heeft voordat u resultaat gaat zien, is dat bij de emdr behandeling wel anders. Hier zorgen ze binnen enkele behandeling ervoor dat u vaak blijvend van het probleem af bent. Of u nu voor PTSS komt of een depressie, voordat u het weet bent u van het probleem af. Psychische problemen zijn altijd een lastig onderwerp. Mensen geven niet graag toe dat ze hier last van hebben en als ze dat al doen dan duurt het vaak heel erg lang voordat ze ervan af zijn. En dat is natuurlijk niet waar u op zit te wachten. Kies daarom voor een emdr behandeling bij Delphia.

Boek een afspraak voor een emdr behandeling

We overdrijven niet als we zeggen dat een emdr behandeling soms maar 2 tot 3 sessie duurt. Afhankelijk van de grootte van het probleem dat u hebt. Is het bij u heel erg diepgaand? Dan moet u vaak rekenen op 4 tot 5 sessies. Nog steeds bijna niets in vergelijk met wat andere therapievormen vaak van u vragen. Daarnaast is de emdr behandeling zeer effectief. Het merendeel van de mensen hebben nooit meer last van het probleem waarmee ze in eerste instantie de praktijk binnen stapte. Maar hoe werkt de emdr behandeling nu precies? Dat is natuurlijk een hele goede vraag waar we u graag antwoord op geven. Op de inhoud van de behandeling is het lastig om in te gaan. Dit verschilt namelijk van probleem tot probleem en van persoon tot persoon. Wel kunnen we u meer vertellen over het traject dat gevolgd zal worden. Hoe kort deze ook is. Wanneer u voor het eerst belt met Delphia dan krijgt u de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Deze afspraak zal iets langer duren dan de andere sessies omdat u met name vragenlijsten in zal vullen om uw probleem goed in de kaarten te brengen. Aan de hand daarvan kan dan bepaald worden hoeveel sessies u nodig heeft en wat er in die sessies precies zal gaan gebeuren. Uiteraard wordt u van dit alles op de hoogte gesteld.

Van uw psychische problemen af

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn dat de emdr behandeling u in zo’n kort tijdsbestek en met slechts een aantal sessies voorgoed van uw psychische problemen af kan helpen. Toch is er geen woord van gelogen en kunt u met de emdr behandeling inderdaad succesvol uw psychische problemen de baas worden. Heeft u hier wel interesse in? Neem dan vandaag nog contact op met https://www.delphia.be/ en boek een intakegesprek. Daarna zal het voor u meteen duidelijk zijn wat er wel en niet zal moeten gebeuren en hoeveel tijd en sessies er precies in zullen gaan zitten.


Comments are closed.