Woning en Tuin

Een droogloopmat voor in elke woning

zaterdag, 6-6-2015  

U heeft al heel wat winkels afgezocht op zoek naar een goede droogloopmat, maar helaas heeft u deze nog niet weten te vinden. U vindt het belangrijk dat een goede droogloopmat niet alleen functioneel is, maar ook voldoet aan uw persoonlijke wensen. Wij, van VoetenVegertje.nl, weten precies naar welke droogloopmat u op zoek bent. Wij hebben droogloopmatten van kunstvezel of van katoen. Wat u kiest is eigenlijk geheel aan u. Een kunstvezel variant is ideaal omdat het binnengelopen vuil verdwijnt tussen de tapijtpolen. Een katoenen droogloopmat nemen alleen het vocht op, daardoor is een combinatie met een borstelmat aan te bevelen. De borstelmat legt u buiten neer om het grootste vuil te laten verwijderen, waarna u vervolgens terecht komt op de droogloopmat die het aanwezige vocht opneemt. De keuze die u maakt is eigenlijk geheel van u, wij kunnen hier slechts in adviseren. Bij ons kunt u terecht voor een groot assortiment matten waaronder:

  • schoonloop-/droogloopmatten
  • wasbare deurmatten
  • lopers
  • gerecyclede deurmatten
  • naaldviltmatten
  • buitenmatten
  • kokosmatten

Dit is nog niet eens ons hele assortiment. Kijkt u voor het een compleet overzicht op onze website VoetenVegertje.nl.

Wij hebben de droogloopmat van uw keuze in ons grote assortiment

Een droogloopmat dient natuurlijk niet alleen functioneel te zijn, u wilt graag dat een droogloopmat ook nog eens een extra dimensie geeft aan het interieur. De functionele mat is onmisbaar in uw woning maar tegelijkertijd wilt u het ook onmisbaar laten zijn in uw woning om de uitstraling. Hier hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden, daarom bieden wij onder andere droogloopmatten aan die absoluut niet misstaan in uw woning. Neem nu bijvoorbeeld de Natuflex. Deze droogloopmat is gemaakt van een sterke kwaliteit katoen. Zoals gezegd zijn de katoenen droogloopmatten perfect om het aanwezige vocht op te kunnen nemen. Zo is het ook met de droogloopmat Natuflex. Deze heeft een bijzonder goed absorberend vermogen, waardoor u uw vloer als nieuw blijft. Is deze droogloopmat na verloop van tijd wel toe aan een reinigingsbeurt dan is ook dat geen probleem. Het is niet nodig om uren te lopen schrobben op deze mat om deze weer als nieuw te krijgen. Een wasbeurt in wasmachine op 30 graden is al voldoende om uw droogloopmat weer als nieuw te maken. Zoals u kunt zien op de website is deze mat in een groot aantal kleuren verkrijgbaar. Op deze manier zit er altijd de kleur bij die het beste staat in uw woning. Natuurlijk zijn al onze producten voorzien van een afbeelding die u kunt uitvergroten, zodat u het product zo goed mogelijk kunt bekijken. Deze droogloopmat is overigens het beste te combineren met een buitenmat. Uiteraard is deze mat ook voorzien van een antislip rug wat voorkomt dat uw droogloopmat een eigen leven gaat leiden en steeds opnieuw weer goed gelegd moet worden. Niets is zo vervelend als een droogloopmat dat weg glijdt wanneer u de zolen van schoenen wilt drogen. Een geheel ander type droogloopmat is onze Mondial Happy Highlands. Deze mat moet u echt gezien hebben op onze website. Het is de ideale mat voor wie een stoere maar tegelijkertijd landelijke uitstraling zoekt. Het heeft een typisch Schots uiterlijk die perfect past in een woning waarin veel gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen of juist industriële interieurs. Het is dus een veelzijdige mat die in tal van woningen niet zal misstaan. Deze droogloopmat is verkrijgbaar in de afmeting 45 x 75 cm en is voorzien van een sterke polyamide rug en een vinylen rand. Vergeleken met de goede kwaliteit en de prachtige look is de prijs bijzonder aangenaam. Deze uiterst betaalbare mat kunt u al binnen slechts 3 dagen in huis verwachten. Op onze website vindt u niet alleen de beste producten, wij leggen u ook graag uit hoe u uw matten het beste kunt onderhouden. Alle benodigde informatie vindt u dus op onze website, waar u bijvoorbeeld leest hoe u moet handelen bij ontstane vlekken en op welke temperatuur u bepaalde matten het beste kunt wassen. Dit is echt aan te raden voor iedereen die zijn matten een lange levensduur wil geven. Niet alleen leest u hier alles over het onderhouden van droogloopmatten, maar ook het onderhouden van kokos deurmatten of rubberen deurmatten.

Online support

Wilt u één of meerdere matten bij ons bestellen dan is het goed om te weten dat wij in het bezit zijn van Webwinkel Keur, waardoor uw aankoop gegarandeerd veilig is. Wij leveren niet alleen de beste matten aan particulieren, ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Ook voor bedrijven hanteren wij een groot assortiment en kunnen we uw bedrijf voorzien van de juiste mat voor de juiste plaats. Uw klanten zullen zich direct welkom voelen wanneer ze uw bedrijf binnen komen, dankzij de prachtige deurmatten die wij hebben geleverd. Wilt u hier meer informatie over hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via de telefonische helpdesk, waar een vriendelijke medewerker u graag te woord zal staan, of via de online support. Online support houdt in dat u met ons kunt chatten wanneer wij online zijn. Zo kunt u uw vraag direct aan ons kwijt en kunt u snel verder met het maken van keuzes. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door het contactformulier in te vullen. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een antwoord terug krijgt.


Comments are closed.