Ondernemers en Particulieren

Een reisbureau met prachtige Galapagos reizen

woensdag, 7-8-2019  

Ik ben net als veel andere mensen gek op reizen en krijg er veel energie van. Ik vind het prachtig om nieuwe landen te bezoeken en iets te leren over andere culturen. De laatste jaren heb ik veel landen bezocht, maar er stond een bestemming al een tijd bovenaan mijn lijstje. Ik wilde graag naar de Galapagos reizen en de prachtige natuur met mijn eigen ogen zien. Dit jaar had ik de mogelijkheid om een reis naar de Galapagos te boeken en deed dit via het reisbureau atacama. Op hun website vond ik een reis naar Ecuador, waar een bezoek aan de eilanden bij inbegrepen zat. Ik ben nu een aantal weken terug van de reis en vond het fantastisch. Ongeveer tien jaar geleden ging ik voor het eerst zonder mijn ouders op vakantie en bezocht de Vietnam met twee vrienden. Wij besloten om te backpacken in dit land en dit beviel zo goed, dat ik graag meer wilde zien van de wereld en vaker wilde reizen. Sinds deze reis heb ik de mogelijkheid gehad om veel verschillende landen te bezoeken. De Galapagoseilanden stonden al een paar jaar boven aan mijn lijstje, maar ik had nooit de mogelijkheid om naar de Galapagos te reizen. De eilanden bezoeken is niet goedkoop, want je moet met een vliegtuig, of boot naar de eilanden reizen. Daarnaast moet je ook nog een vliegticket kopen naar Ecuador, alles bij elkaar kost een reis behoorlijk wat geld. Ik denk dat het totaalbedrag mij een beetje afschrikte om naar de Galapagos te reizen, want er waren altijd andere landen die ik ook graag wilde bezoeken en die goedkoper waren. Dit jaar kreeg ik echter een promotie op mijn werk en een mooie bonus. Ik vond dat ik het verdiende om mijzelf te trakteren en om eindelijk de eilanden te bezoeken.

Veel mooie Galapagos reizen bij atacama

Ik besloot om op zoek te gaan naar een reisbureau waarmee in naar de Galapagos reizen kon. Ik vond verschillende bureaus, waarvan atacama er eentjes was. Ik was al zeer snel onder de indruk van de mooie website en de prachtige reizen van dit reisbureau. Dit bureau is gespecialiseerd in Zuid Amerika en biedt kwalitatief goede reizen aan naar mooie bestemmingen. Het is zelfs mogelijk om reizen bij hun op maat te maken. Ik vond een prachtig pakket op hun website voor een goede prijs, waardoor ik besloot om via dit reisbureau naar de Galapagos te reizen.

Een droom die uitgekomen is

De reis naar de Galapagos is ontzettend goed bevallen en ik heb er erg van genoten. Het reisbureau had een goed programma opgesteld met veel mooie bestemmingen. Ecuador bezoeken was erg mooi, maar het hoogtepunt waren natuurlijk de Galapagoseilanden. Met een boot bezochten ik met een kleine groep de eilanden en heb erg genoten van de natuur, het was een droom die uitkwam. Ik ben erg te spreken over het reisbureau atacama en kan dit bedrijf aanraden.

  • Dit reisbureau is gespecialiseerd in Zuid Amerika
  • Via hun kan je verschillende Galapagos reizen boeken
  • Je kan een reis op maat laten maken
  • Ik had een geweldige ervaring


Comments are closed.