Woning en Tuin

Laat uw droomhuis bouwen

donderdag, 2-4-2015  

Uw droomhuis; hoe ziet het eruit? Waar komt de keuken en waar komt de slaapkamer? Wat voor materialen wilt u gebruiken en wilt u een huis op een kavel laten bouwen dat los staat van andere huizen of kiest u voor een huis dat verbonden is aan andere huizen. Iedereen heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Het is belangrijk om bewust te zijn van die wensen en ook om taal te kunnen geven aan die persoonlijke wensen. Hiertoe bieden wij u de gelegenheid in een gesprek. Het zogenaamde kennismakingsgesprek dient er toe om uw persoonlijke wensen kenbaar te maken. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat u uw persoonlijke wensen kenbaar maakt zodat wij met suggesties kunnen komen. Soms zijn er dingen wel mogelijk, maar soms loopt u door omstandigheden ook tegen beperkte mogelijkheden aan en dan is het zaak dat u er voor zorgt dat u alsnog uw droomhuis kunt bouwen. In Nederland heeft u soms vergunningen nodig om een huis te bouwen en daar kijken wij dan ook altijd naar als u een huis wilt laten bouwen. In de meeste gevallen kunt u de vergunningen wel krijgen, maar u moet er wel altijd rekening mee houden dat het enige tijd kan duren voordat u de vergunningen in huis heeft. Dat is iets wat vertraging op kan leveren voor het bouwen van uw droomhuis. Ga naar onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor het bouwen van uw droomhuis bij ons. Wij hebben vele jaren ervaring met het bouwen van vrijstaande huizen maar ook met het bouwen en verbouwen van twee onder een kap woningen. Wij zijn dus van alle markten thuis, maar wat wij niet genoeg kunnen benadrukken is dat wij het te alle tijden belangrijk vinden om uw droomhuis te bouwen. Dat is waar wij voor gaan en waar wij de afgelopen vijftig voor hebben gestaan! U bent bij ons dan ook helemaal op het juiste adres als u:

  • het huis van uw dromen wilt laten ontwerpen door onze experts
  • het huis van uw dromen wilt laten bouwen door onze experts
  • informatie wilt hebben over de mogelijkheden van verbouwingen
  • specifieke informatie wilt hebben over de verduurzaming van uw woning
  • een vrijblijvende offerte wilt aanvragen voor de bouw of verbouwing

Een duurzaam droomhuis

Poppink is de specialist als het gaat om het bouwen en verbouwen van uw droomhuis. Zoals eerder vermeld hebben wij meer dan vijftig jaar ervaring in de woningbouw en realiseerden wij duizenden woningen met vele tevreden opdrachtgevers. U bent op zoek naar een partij die uw droomhuis kunt bouwen. Op het moment dat u besloten heeft dat u een woning wilt laten bouwen, dan is dat een hele grote stap. U heeft dat niet van de ene op de andere dag besloten en u zult dan ook niet zo maar voor het eerste het beste bouwbedrijf kiezen dat u op het internet vindt. U moet kiezen voor een partij die betrouwbaar is; een partij waar u zeker van weet dat het uw droomhuis zal realiseren en dat is Poppink. Omdat wij zo veel ervaring hebben kunt u er vele ervaringen op naslaan van mensen die een huis lieten bouwen door onze experts. Wij laten ons voorstaan op een zeer persoonlijke aanpak en gaan altijd zeer zorgvuldig te werk. Daarnaast vinden wij het belangrijk om mensen bewust te maken van de mogelijkheden van duurzame bouw. Een droomhuis kan namelijk duurzaam worden gebouwd door tijdens de bouw rekening te houden met een aantal simpele zaken. Een aantal van deze aanpassingen kunnen heel erg makkelijk worden geïntegreerd in de tekening. De positionering van bijvoorbeeld de ramen en de grootte van de ramen kan van invloed zijn op de warmte en het vasthouden van de warme wordt dan weer voor een groot deel bepaald door het soort isolatiemateriaal. Onverwarmde ruimten moeten altijd goed worden gepositioneerd om er voor te zorgen dat er niet te veel warmte verloren gaat. Natuurlijk heeft u uw persoonlijke wensen en die zullen nooit ten koste gaan van de duurzame aanpassingen want uw persoonlijke wensen komen bij ons altijd op de eerste plaats.

Bouwen; ‘keuzes keuzes keuzes’

‘Keuzes, keuzes, keuzes.’ U zult wel merken dat wanneer u kiest voor het bouwen van het eigen huis, dat er veel keuzes moeten worden gemaakt. Dat gaat van ‘de plaats waar de slaapkamer komt en de open haard’ tot ‘het soort wc bril dat er in uw toilet moet komen’. Met welke materialen wilt u werken en wat vindt u belangrijk als het gaat om de bevestiging van deuren. Omdat iedere steen die wordt gelegd er een is, heeft u de mogelijkheid om ook bij iedere stap die wordt gezet aanwezig te zijn. Maar om het proces van de bouw van uw droomhuis te versoepelen, maken wij samen met u altijd een goed plan. In dat plan maken wij heldere afspraken waarin we precies vaststellen wat de volgorde van de te nemen stappen zal zijn. Dat is belangrijk, want u wilt dat het huis er ook komt en niet dat er vertraging wordt opgelopen. Het maken van een goed ontwerp is dan ook een van de belangrijkste zaken. Het eerste wat wij altijd doen is het opmaken van een offerte. Op die manier krijgt u een helder overzicht van de kosten die er gemaakt zullen worden. Vervolgens maken wij een ontwerp. Daar kunnen tot op het laatste moment nog aanpassingen aan worden gedaan. Als we allemaal akkoord zijn, en de juiste vergunningen zijn aanwezig, dan gaan we aan de slag met uw droomhuis.


Comments are closed.