Woning en Tuin

Lichtstraten

dinsdag, 19-5-2015  

Wilt u graag lichtstraten in uw huis? Dan bent u op de website van ter Huurne aan het goede adres want lichtstraten is wat we voor u in de aanbieding hebben. Nu zijn lichtstraten echter niet het enige dat we voor u kunnen realiseren dus als u op zoek bent naar een andere uitbreiding aan uw huis dan moet u toch echt even verder kijken op de website. Daar zult u namelijk naast onze lichtstraten nog veel meer producten vinden die we voor u kunnen regelen. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u hier niet te veel voor betalen? Dan is ter Huurne het bedrijf waar u zijn moet. Bij ons bent u namelijk nooit een dief van uw eigen portemonnee en dat is maar goed ook want in tijden van crisis dient u wel op de kleintjes te letten. Hebt u flink gespaard en wilt u graag lichtstraten in uw plafon van bijvoorbeeld uw uitbouw zoals een serre? Dan kunnen we dit voor u maken. U snapt natuurlijk wel dat we de lichtstraten op maat maken. Dat moet ook wel want geen huis is dezelfde. Er zijn enorm veel verschillende types en zelfs in een straat kunnen huizen zodanig van elkaar verschillen dat het voor ons totaal nutteloos is om standaard lichtstraten te leveren. Daar hebt u niets aan en zo verkopen we er ook niets van. Daarom hebben we een speciale werkplaats waar we de lichtstraten handmatig op maat maken. Uiteraard komen we de lichtstraten ook bij u installeren als u hebt besloten om met ons in zee te gaan. Kom dus snel eens op de site kijken als u graag meer wilt weten over onze lichtstraten, over onze werkwijze en de overige producten die we u aan te bieden hebben. U vindt ons op www.terhuurnebv.nl.

Mooie lichtstraten vindt u hier

Lichtstraten zijn als het ware stroken van licht die door uw plafond heen schijnen. Op een mooie lente- of zomerdag zal het uw hele huis kunnen verlichten of in ieder geval de kamer waarin de straat geplaatst is. Hebt u bijvoorbeeld een grote bungalow of een uitbouw, dan is er vaak ruimte voor lichtstraten omdat u dan enkel een verdieping hebt en er dus in uw plafond gesneden kan worden om een dergelijke straat in aan te brengen. Wij komen dit erg graag voor u doen want onze werknemers zijn heuse vaklui en hebben dagelijks dit appeltje te schillen. Maakt u dus gerust even een afspraak met ons als u op onze site hebt gelezen over de lichtstraten, de prijzen u bevallen en u graag een eerste geheel vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Daar draaien wij onze handen niet voor om en komen dan ook graag bij u langs. Woont u in de buurt van ons kantoor? Dan kunt u ook bij ons langskomen, de koffie staat altijd voor u klaar. Wat hebben we naast de lichtstraten nog meer voor u in petto? Kijkt u eventjes naar het volgende lijstje.

  • Zo kunnen we naast de lichtstraten ook serres komen bouwen.
  • En wat dacht u van tuinkamers? Daar komen uw planten pas echt tot bloei.
  • Ook balkonbeglazing kunnen we voor u op maat snijden en inzetten.
  • Carports nodig? dan staat uw auto altijd hoog en droog.
  • En we hebben diverse windschermen voor u in de aanbieding. Hiermee kunt u zelfs bij flinke windvlagen en mooi weer rustig uw krantje lezen in de zon.
  • En tenslotte willen we de terrasoverkappingen niet onbenoemd laten.

U leest het, wij zijn van alle markten thuis dus wacht niet langer maar neem gerust even contact met ons op. Hoe u dit het beste kunt doen leest u in de volgende alinea.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust even contact op

En? Hebben we u ervan weten te overtuigen dat het een geweldig idee is lichtstraten aan te schaffen? Niet alleen zal u hier erg veel profijt van hebben, ook zal de waarde van uw huis aanzienlijk stijgen en dat komt u vast en zeker ook erg goed uit. Zo heeft een dergelijke investering enkel voordelen voor de toekomst en zal u uw huis ooit voor veel meer geld kunnen verkopen dan toen u uw huis kocht. Lichtstraten hebben dan ook zeker de toekomst en zullen hopelijk enkel populairder worden. U ziet ze ook steeds meer verschijnen en wij zijn daar zeker een van de zogenaamde daders van. Neemt u dus eens contact met ons op als u nog zit met prangende vragen en graag nog even de kat uit de boom wilt kijken. Op onze website vindt u onder het kopje “contact” in principe alle benodigde gegevens. Zo vindt u daar het adres van ons kantoor, ons telefoonnummer en e-mailadres. Ook kunt u online een formulier invullen zodat u alvast aan kunt geven wat u precies wenst en wat de afmetingen zijn. Zo kunnen we snel beginnen aan de fabricatie van uw lichtstraten. Ook kunt u komen kijken in onze showroom. Wij zijn zes dagen per week geopend dus loop rustig eens rond tussen al onze producten die we daar voor u hebben uitgestald. En als u van te voren een afspraak maakt, dan kan een van onze medewerkers u zelfs een rondleiding geven. Wellicht wilt u vervolgens meteen een offerte aanvragen. Dat maken we dan direct in orde en dan kunt u er thuis nog even over nadenken. Wacht dus niet langer maar neem snel contact op met ter Huurne bv.

Meer van Terhuurnebv.nl


Comments are closed.