Woning en Tuin

Met een Liebherr koelkast zit u absoluut goed

donderdag, 16-4-2015  

Wanneer u een nieuwe koelkast overweegt, dan hebt u de keus uit diverse modellen. Het is handig om vooraf te weten hoe groot de inhoud moet zijn. Uiteraard wilt u ook de meest zuinige koelkast hebben. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het scheelt ook nog eens in uw portemonnee. De modellen waar u uit kunt kiezen zijn:

  • inbouw koelkast
  • tafelmodel
  • Amerikaans model side-by-side
  • wijnkoelkast

Uiteraard is het ook het merk belangrijk. Hierover kunnen wij kort zijn. Een Liebherr koelkast is de beste keus. Een Liebherr koelkast is verkrijgbaar in heel veel soorten en maten. Ook de kleuren hebt u voor het uitkiezen. Bent u op zoek naar een vrijstaande koelkast, dan staat de Liebherr koelkast CU2311 bovenaan de lijst in de top vijf. Dit type Liebherr koelkast staat met reden op de eerste plaats. In de eerste plaats omdat dit apparaat beschikt over een energieklasse A++ label. Dit wil zeggen dat deze Liebherr koelkast zuinig is. Hiermee bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. Deze Liebherr koelkast is in het bezit van twee vriesladen en een bijzonder ruim koelgedeelte. Het is heel gemakkelijk om de indeling van deze Liebherr koelkast te veranderen. Het SmartFrost vriesgedeelte is ook bijzonder prettig om te gebruiken. Doordat de hoogte 137 cm is, is het plaatsen van een klein oventje of een magnetron zelfs mogelijk op deze koelkast. Wist u dat inbouwkoelkasten steeds populairder worden? Het is natuurlijk logisch dat de maten van deze soort van extra groot belang zijn. U wilt natuurlijk dat uw koelkast perfect past. Vooral de hoogte van de inbouwkoelkast is bijzonder belangrijk. Het is verstandig om uw huidige koelkast op te meten, zodat u zeker weet dat uw nieuwe koelkast zal passen. De best verkochte Liebherr koelkast in deze soort, is de Liebherr UIK1550. Uiteraard is dit ook een zuinige koelkast. Dit apparaat is voorzien van een handig systeem, waardoor u handig uw Liebherr koelkast kunt vullen. Wilt u de temperatuur iets omhoog of omlaag hebben? Dit gaat heel gemakkelijk met het digitale temperatuur display. Deze Liebherr koelkast is voorzien van heldere LED verlichting.

Ook voor opslag van uw favoriete wijn is de Liebherr koelkast bijzonder geschikt

Wilt u het koel- en vriesgedeelte het liefst naast elkaar hebben? Dan is het Amerikaans model side-by-side een slimme keus. Dit is een populaire koelkast, omdat er zoveel ruimte beschikbaar is. Bent u ook op zoek naar een ice-dispenser of een waterreservoir? Veel koelkasten zijn in het bezit van beide. Uw groenten en fruit blijven ook nog eens extra lang goed in de speciale groentelades. Hoe dit kan? Het apparaat bevat een vochtigheidsregeling die erg nauwkeurig werkt. Zo blijven uw groenten en fruit veel langer vers. Vind u het ook zo jammer om groente en fruit weg te moeten gooien? Vaak is de versheid eerder over dan u denkt. Dit is verleden tijd met een side-by-side. Wilt u uw groenten en fruit tot 3 keer langer vers houden? Dat klinkt u natuurlijk goed in de oren. Welke Liebherr koelkast biedt u deze optie? De best verkochte Liebherr koelkast is de Liebherr SBSes7253, gemaakt van roestvrijstaal. De No-Frost vriezer is zelfs voorzien van 8 laden. In de weekenden of heerlijke zomeravonden gaat er niks boven een goed wijntje, samen met vrienden of familie. Wijn bewaart u lekker koel in de wijnkelder. Hebt u geen kelder? Geen probleem. Wilt u graag uw wijn koel kunnen houden, dan is de aanschaf van een wijnkoelkast een optie. In een wijnkelder is de temperatuur overal vrijwel gelijk. Terwijl verschillende wijnen vaak net een iets andere temperatuur vragen. Met de aanschaf van wijnkoelkast kunt u alle soorten wijn op hun eigen temperatuur bewaren. Hoe dit kan? In zo’n wijnkoelkast is de temperatuur bovenin warmer dan onderin. Zo plaatst u gemakkelijk verschillende soorten wijn op de voor hun meest ideale plek. Zo hebt u altijd een perfect gekoelde wijn bij de hand. Hiermee maakt u gegarandeerd een goede indruk. Natuurlijk bent u op zoek naar de beste Liebherr koelkast in deze soort. De best verkochte Liebherr koelkast is de Liebherr UWKes1752. Met deze Liebherr koelkast wordt het wel heel simpel om veel vrienden en familie uit te nodigen, want dit apparaat heeft maar liefst plaats voor 46 flessen wijn. De wijn kunt u leggen op de handige houten plateaus. Deze wijnkoelkast komt uit de GrandCru serie. De temperatuur bepaalt u zelf met de handige digitale bediening. Heeft u kleine kinderen in huis? Het is heel gemakkelijk om deze Liebherr koelkast op slot te doen.

Ook in onze showroom bent u van harte welkom

Al uw topapparatuur koopt u natuurlijk bij De Schouw Witgoed. Waarom? Ten eerste omdat wij alles gratis bezorgen in Nederland. Weet u niet waar u heen moet met uw gebruikte apparaten? Geen probleem, wij nemen uw apparaten gratis mee retour. Wilt u liever onze producten in onze showroom bekijken, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij helpen u graag en kunnen u op iedere vraag antwoord geven. Onze medewerkers hebben veel kennis op zak en ze zijn in het bezit van veel ervaring. In veel gevallen kunt u dezelfde week nog uw bestelde product in huis hebben. Gaat uw apparaat onverhoopt stuk? Dit is natuurlijk vervelend, maar wij helpen u altijd graag uit de brand met onze eigen reparatie dienst. Zo hoeft u geen contact op te nemen met de fabrikant. Wij houden van korte lijnen, net als u. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Kijkt u eens op onze website.


Comments are closed.