Kinderen en Speelgoed

Op zoek naar een fantastische loopfiets voor uw kind?

zondag, 19-4-2015  

Voor elke ouder is het een goed idee om een loopfiets te kopen, het is namelijk een geweldige hulp voor de ontwikkeling van uw kind. Het fijne aan een loopfiets is dat hij heel goed is voor de motorische ontwikkeling van uw kind en dat uw kind het ook nog eens heel erg leuk vindt om ermee te spelen. Het is dus de beste combinatie van leren en plezier voor kleine kinderen. Ten eerste zal uw kind met een loopfiets leren om evenwicht te bewaren. Ze moeten namelijk constant de loopfiets in balans houden. Ook moeten ze steeds verschillende dingen tegelijk doen, dit is voornamelijk goed voor het ontwikkelen van een goede motorische ontwikkeling. Hiernaast leren kinderen ook omgaan met het coördineren van stoppen, rijden en stoppen. Dit is alvast een wijze les voor als ze gaan fietsen en auto rijden. Wat uw kind ook zal leren door te spelen met een loopfiets is het inschatten van afstand tussen objecten, wat een hele wijze les is en handig voor vele Hoe eerder kinderen deze dingen leren hoe makkelijker ze het oppakken en hoe beter ze erin kunnen worden. Het is dus erg belangrijk voor de veiligheid van uw kind dat hij of zij met een loopfiets deze dingen leert op jonge leeftijd. Er zijn verschillende soorten loopfietsen, ten eerste is er het verschil tussen de hoeveelheid wielen. Zo zijn er loopfietsen met twee, drie en vier wielen. Die met twee wielen lijkt het meest op een normale fiets, deze loopfiets is dus de beste leermethode voor uw kind. Maar het hangt af van de ontwikkeling en de leeftijd of een kind hieraan toe is. Als uw kind nog te jong is kunt u misschien beter beginnen met een driewieler of een vierwieler. Hiermee kunnen kinderen de eerste motorische ontwikkeling doormaken en dan later overstappen naar een tweewieler loopfiets. Als u op zoek bent naar een mooie en fijne loopfiets kunt u het best naar de webwinkel cars4kids.nl gaan. Hier hebben ze een heel groot aanbod aan loopfietsen en kunt u uit allerlei verschillende soorten fietsen kiezen. Hieronder zullen we kort toelichten welke keuzes u heeft bij deze webwinkel.

Verschillende materialen voor een loopfiets

Bij cars4kids.nl kunt u uit allerlei loopfietsen kiezen voor uw kind. Er is allereerst een handige zoekhulp om u op weg te helpen met het kiezen tussen alle loopfietsen die worden aangeboden op de website. Op deze manier kunt u de vele keuzes beperken tot enkel de loopfietsen die bij uw interesses aansluiten. U hoeft dan niet handmatig alle loopfietsen die op de webshop staan bij langs te gaan, maar u krijgt enkel de loopfietsen te zien die u bij uw kind vindt passen. Hiermee kunt u allereerst een prijs kiezen die u ongeveer wil betalen. Per categorie kunt u verschillende prijsklassen kiezen en zo uw zoekresultaten beperken. Daarnaast kunt u selecteren op kleur, er zijn fietsen die als hoofdkleur blauw, geel, goud, groen, rood, roze, wit en zwart hebben. Als u hierna nog steeds teveel opties heeft om uit te kiezen kunt u nog selecteren op het materiaal van de loopfiets. Dit is een erg belangrijk selectiecriterium omdat dit echt de meest belangrijke eigenschap van een loopfiets voor uw kind is. Qua materialen kunt u kiezen uit:

  • hout
  • kunststof
  • metaal

De houten loopfietsen zijn allereerst alleen in de tweewieler uitvoering. Ze zijn dus voornamelijk geschikt voor wat oudere kinderen die ook al een redelijk ver gevorderde motorische ontwikkeling hebben. Daarnaast zijn deze loopfietsen allemaal rond de 50 euro, ze zijn dus een goedkope optie. De houten fietsen zijn zowel in jongens als meisjes uitvoeringen te verkrijgen, er is dus voor ieder wat wils. De kunststof loopfietsen zijn in meerdere versies te verkrijgen dan de houten. Ze zijn er zowel met twee als met vier wielen. Voor de wat jongere kinderen kunt u dus beter een kunststof loopfiets kopen dan een houten variant. Daarnaast zijn de prijzen van deze loopfietsen wat meer uiteenlopend, zo zijn er erg goedkope maar ook meer luxe en duurdere opties. Aangezien ze van plastic zijn, zijn de goedkopere varianten wel wat minder stevig en duurzaam dan de houten fietsen. Als laatste zijn er de metalen loopfietsen. Qua prijs komen ze redelijk overeen met de kunststof loopfiets, aangezien ze ook erg uiteenlopende modellen hebben. Een groot voordeel van deze soort loopfiets is dat ze erg stevig zijn. Als uw kind een echte ruwe speler is, is dit dus de beste keus. De metalen loopfietsen zijn te verkrijgen in allerlei kleuren, er is dus voor ieder wat wils.

Hoe koop ik deze loopfietsen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een loopfiets voor uw kind en wilt u ook graag gebruik maken van het uitgebreide aanbod aan deze fietsen van cars4kids? U kunt op elk moment zelf de webwinkel bezoeken en de vele opties eens bekijken. U zult zien dat de website gemakkelijk te navigeren is en dat het makkelijk is om een geschikte loopfiets voor uw kind uit te kiezen. Als u vragen heeft die niet beantwoord worden op de website, dan kunt u ook altijd contact opnemen met een van de werknemers van cars4kids. Via een web formulier op de website kunt u een email met een vraag stellen, ze zullen deze vervolgens zo snel mogelijk voor u beantwoorden. Wij wensen u veel succes met het zoeken naar een fiets.


Comments are closed.