Marketing en Promotiemateriaal

Pennen

zondag, 8-7-2018  

Voor bedrijven is pennen bedrukken een goede manier om de kantoorvoorraad op aantrekkelijke wijze aan te vullen. Personeel heeft nou eenmaal altijd schrijfgerei nodig. Het is daarom nooit een verloren investering. Daarnaast kunnen ze ook ingezet worden als geschenken. Geeft jouw organisatie met enige regelmaat trainingen of presentaties waarbij mappen of documenten worden uitgedeeld. Bij deze gelegenheid is het tevens geschikt de materialen te voorzien van een pen. Zo hoeven de aanwezigen dit zelf niet te zoeken of mee te nemen. Vaak vinden ze het prettig als veel voor hen verzorgd is en daar maak je als organisatie een goede indruk mee. Een collectie pennen bedrukken kan dus voor meerdere doelen gebruikt worden. Sta hier wel goed bij stil als je de soorten gaat selecteren. Natuurlijk werken ze allemaal hetzelfde, op de touch pennen na die bedoeld zijn voor de smartphones en tablets. De overige soorten zijn allemaal bedoeld om te schrijven, maar de hoeveelheid die je ervan kan aanschaffen verschild ook. Zo zijn de promotiepennen te kopen in grotere aantallen, omdat dit gewoonweg hoort bij het soort pen. Promotiepennen zijn eenvoudige uitvoeringen en geschikt om uit te delen op evenementen. Welke soort je ook kiest voor pennen bedrukken, mensen gaan er hoe dan ook blij mee zijn.

Pennen bedrukken in uitgesproken modellen en kleuren

Bij Printdeal.be heb je uitgebreide keus uit diverse soorten voor pennen bedrukken. Daarnaast hebben de soorten ook weer verschillende uitvoeringen met de volgende verdeling:

  • Soft-Grip: Taille, Bubble en Grip.
  • Basic: Trendy, Secretaris, Stijl en Klassiek.
  • Luxe: Directeur, Design en Rond.
  • Touch: Zakelijk.
  • ECO: Eco.
  • Promotie: Chromo, Basis, Retro en Fancy.

Voor iedere uitvoering geldt weer een andere kleurenset waar je uit kunt kiezen. Maar ga eerst bekijken welke modellen je wilt uitkiezen voor het schrijfgerei. Je denkt wellicht dat het model niet uitkomt, maar soms past het ene type weer net iets beter bij een huisstijl of actie dan het andere model. Het is moeilijk dat van tevoren te bedenken. Meestal sta je daarbij stil als je het ontwerp hebt en het type pen bekijkt. Soms scheelt het zelfs welke kleur je uitkiest. Uiteindelijk zijn de soort, het type en de kleur gezamenlijk bepalend over het resultaat van pennen bedrukken. Het is daarom toch essentiëler dan je denkt. Daarnaast zijn niet alle pennen in een effen kleur te verkrijgen. Sommigen zijn verkrijgbaar in twee kleuren. Bekijk of de combinaties goed zijn voor jouw logo of tekst. Wie weet maakt het juist jouw ontwerp nog beter en is dit de perfecte combinatie voor jouw pennen bedrukken.

Kies de gepaste druktechniek

Als je weet met welk ontwerp je pennen bedrukken wilt laten uitvoeren, dan is het eenvoudig hier de geschikte druktechniek voor te selecteren. Bij Printdeal.be heb je de keus uit de PMS-druktechniek en de full color met de vier CMYK-kleuren. De PMS-techniek staat voor Pantone Matching System waarbij voor iedere kleur een specifiek nummer bestaat. Deze nummers zijn voor alle drukkers bekend. PMS wordt met name gebruikt voor huisstijldrukwerk. Dit bestaat meestal uit specifieke kleuren die goed te benaderen zijn met de PMS-kleuren. Wil jij jouw pennen bedrukken in de huisstijl? Dan selecteer je de PMS-druktechniek waar 1 tot 4 kleuren worden gebruikt voor het mengen. Deze kleuren geef je aan in het bestand die je aanlevert. Wil jij de pennen bedrukken met een foto of ontwerp, dan is de full color druktechniek geschikt. Hierbij wordt met de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) de kleuren gemaakt die voorkomen in jouw afbeelding. Gedurende het afdrukken vindt het mengen plaats op basis van de kleuren in jouw bestand.


Comments are closed.