Bedrijven en Bedrijfsleven

Prachtige kantoormeubelen

vrijdag, 18-12-2015  

Havic-kantoormeubelen - KantoormeubelenBij het inrichten van een kantoor wordt er over het algemeen vooral gekeken naar functionaliteit. Dit is uiteraard een erg belangrijk aspect van kantoormeubelen. Ze moeten praktisch zijn, ze moeten de juiste afmetingen hebben voor de ruimte en ze moeten voldoende opbergruimte bieden voor alle zaken die u op moet bergen. Functionaliteit is dus zeker een belangrijk aspect. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat de kantoormeubelen er mooi uitzien. Er wordt immers de hele dag in dezelfde ruimtes gewerkt en als mensen dan steeds tegen lelijke meubelstukken aan moeten kijken, komt dat de werksfeer niet ten goede. Een mooi ingerichte ruimte zorgt ervoor dat er ook een veel prettigere sfeer op het kantoor hangt. Het is dus zeker belangrijk dat kantoormeubelen niet alleen maar praktisch zijn, het is ook absoluut van belang dat ze er mooi uitzien. Ze moeten bovendien niet alleen op zichzelf mooi zijn, ze moeten ook goed passen bij de ruimte en bij de rest van de inrichting van de werkruimte. Als alles een geheel vormt, zowel wat betreft kleur als wat betreft stijl, dan zorgt dat voor een prettige werkervaring. Mensen zullen daardoor beter in hun vel zitten en dit zal zich zeker vertalen in een betere werksfeer en een hogere productiviteit. Bij het kiezen van kantoormeubelen is het daarom zeker raadzaam om op de stijl van de producten te letten. Ontvangt u op uw kantoor ook klanten of opdrachtgevers, dan is het natuurlijk zeker belangrijk dat uw werkruimte er netjes en verzorgd uitziet. Dit bepaalt immers voor een deel het beeld dat mensen van uw onderneming zullen hebben. Het is daarom goed als u kiest voor een stijl die past bij de aard van uw bedrijf en dat de kantoormeubelen daar goed op aansluiten. Zo zorgt u voor een goede eerste indruk bij mensen die voor het eerst uw onderneming bezoeken.

Goede kantoormeubelen voor gezond lichaam

Voor de sfeer op kantoor zijn mooie kantoormeubelen dus van belang en om plek te hebben voor alles is de functionaliteit dus ook een belangrijk punt om op te letten. Maar er is nog iets wat u zeker niet over het hoofd mag zien bij aanschaf van deze artikelen, en dat is: dragen de kantoormeubelen bij aan de gezondheid van de werknemers of zorgen ze juist voor lichamelijke klachten? Veel mensen realiseren zich onvoldoende hoe belangrijk het is om hier op te letten en dat is zonde. Neem bijvoorbeeld het probleem van een verkeerde bureaustoel, in feite een van de belangrijkste kantoormeubelen die er is. Zit iemand de hele dag op een stoel die niet past bij zijn lichaam, die onvoldoende ondersteuning biedt en die zorgt voor een verkeerde zithouding, dan zal dit leiden tot verkramping van de spieren in de nek en de rug. Hierdoor kunnen mensen vervelende nekklachten en rugklachten krijgen, maar ook kan het ervoor zorgen dat er een flinke hoofdpijn ontstaat. Doordat er tegenwoordig zoveel achter de computer gewerkt wordt en dus heel veel gezeten wordt, kunnen deze klachten permanent worden. De hoofdpijn gaat niet weer over, enkel met speciale behandelingen door de fysiotherapeut. Dit is natuurlijk niet alleen erg vervelend, het zorgt ook voor onnodig ziekteverzuim en voor een verminderde productiviteit. Als het lichaam zich niet goed voelt, kan er immers ook niet goed gewerkt worden. Dit laat zien hoe belangrijk het is dat de bureaustoel en de andere kantoormeubelen van een goede kwaliteit zijn en goed op elkaar afgestemd zijn. Want is het bureau bijvoorbeeld veel te hoog of te laag, dan kan er ook nooit een goede zithouding gecreëerd worden. Bij de aanschaf van kantoormeubelen is het daarom ook zeker belangrijk ook hier goed rekening mee te houden.

Uitstekende kwaliteit bij Havic

Bent u op zoeken naar kantoormeubelen die er goed uitzien, die voor een goede zithouding zorgen en die veel functionaliteit bieden, dan bent u bij Havic absoluut aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in deze producten en u vindt bij hen dan ook een ruime keus aan kantoormeubelen. Zij kiezen voor hun collecties altijd enkel voor de beste producten, zodat u er zeker van kunt zijn dat u kwaliteit aanschaft. Daarnaast weten zij als geen ander hoe belangrijk een goede zithouding is voor het lichaam en u vindt bij hen dan ook uitstekende ergonomische bureaustoelen. U kunt bij hen bovendien niet alleen maar terecht voor de aanschaf van kantoormeubelen, zij kunnen u ook adviseren over inrichting en aankoop. Zij kunnen u helpen bij:

  • het selecteren van de meubelstukken die u nodig hebt
  • het indelen van de werkruimtes
  • het creëren van een goede kleurstelling

Bovendien krijgt u bij hen altijd een uitstekende service, alle bestelde kantoormeubelen worden gratis bezorgd op uw werkplek en daar door een van hun monteurs in elkaar gezet. Daar hebt u dus zelf helemaal geen omkijken naar. Hun producten kunt u eenvoudig online bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan een van hun showrooms om zo de verschillende meubelen eerst eens in het echt te zien. In hun showrooms adviseren de medewerkers u graag over de verschillende opties en mogelijkheden die zij u kunnen bieden, zodat u vervolgens een zo goed mogelijke keuze kunt maken. Hun medewerkers weten precies wat er op dit gebied allemaal te koop is en zij weten ook als geen ander hoe de verschillende kantoormeubelen het best met elkaar te combineren zijn. Havic is dus een uitstekende keus voor de inrichting van uw kantoor.


Comments are closed.