Woning en Tuin

Regel zelf uw licht en warmte met zonwering Montfoort

donderdag, 16-4-2015  

Een huiselijk ongemak dat iedereen kent: in de zomer is het gloeiend heet in de kamer, terwijl je in de winter juist elk zonnestraaltje mee wilt pikken. Licht en warmte kunnen het in huis aangenaam maken, mits goed gedoseerd. Dan is het fijn als je dat zelf kunt regelen. Zonwering Montfoort helpt u daarbij. Van lamellen tot rolluiken, u kunt het bij ons op maat bestellen, in elke maat die u wenst. En bent u zelf niet zo handig, dan kan het door onze medewerkers gemonteerd worden. U heeft dus nergens omkijken naar. Vanwege onze goede prijs/kwaliteitsverhouding bent u nooit teveel geld kwijt! En heeft u nog oude zonwering, die een opknapbeurt verdient, kijkt u ook eens bij de onderhouds- en reparatieservice van Zonwering Montfoort. Er gaat een wereld voor u open wat er allemaal mogelijk is. Ook kan bijvoorbeeld ook een handmatig zonnescherm, screen of luik elektrisch gemaakt worden. Zonwering Montfoort is bovendien op de hoogte van de nieuwste innovatieve oplossingen om het weer te lijf te gaan. Zo zijn er nu, voor woningen op grote hoogte of aan de kust waar veel wind is, speciale stijlvolle zip screens. Zij worden ook wel ritsscreens genoemd vanwege de rits aan de zijkant, waarmee hij helemaal afsluit en er geen zuchtje wind naar binnen komt. Van binnen naar buiten kun je erdoor heen kijken, maar andersom niet, waardoor je alle privacy hebt. Ook is dit een duurzame oplossing waarmee energie bespaard wordt. Dit geldt voor veel raamoplossingen van zonwering Montfoort. Een andere reden om zonwering in te zetten is inbraakpreventie. Rolluiken zijn hiervoor de mest effectieve oplossing. Als u meer wilt weten hierover, of over lichtinval, raamdecoratie of interieurideeën kunt u altijd contact opnemen met zonwering Montfoort, wij staat u graag met raad en daad terzijde.

Uw persoonlijke smaak zonwering, Montfoort biedt diverse opties

Zonwering Montfoort is niet alleen nuttig, het kan uw huis ook weer sfeer geven. Het wordt vaak onderschat of vergeten, maar de manier waarop het licht invalt kan een prachtig effect geven in uw interieur. Iedereen kent luxaflex, maar er zijn talloze andere soorten. Houdt u van zachte kleuren, of wit, of stemmig donkerpaars, het is allemaal mogelijk bij zonwering. Montfoort is dan de plek waar u moet zijn, bij SunGo. Laat uw creativiteit de vrije loop, en kies de juiste stof, kleur en combinatie. De interieurexperts van zonwering Montfoort hebben passie voor hun vak en komen graag vrijblijvend bij u langs kijken met u mee wat bij uw interieur tot zijn recht komt, en wat het net dat beetje extra uitstraling geeft. Zonwering kan erg decoratief zijn, daarvoor zijn plisségordijnen een mooie oplossing, om een geborgen sfeer te creëren in huis, of heeft u weleens gedacht aan houten jaloezieën? Op de juiste manier het licht kunnen regelen in huis via zonwering Montfoort kan, naast voor de sfeer, ook zorgen voor een effectief middel tegen een winterdepressie, waar veel mensen last van hebben. Licht is namelijk erg belangrijk voor hoe prettig mensen zich voelen en de hele dag met dichte gordijnen is hier niet bevorderend voor. Ook lampen kunnen het positieve effect van de zon nooit helemaal nabootsen, dus het is beter te zoeken naar een middel om het zonlicht te optimaliseren. Zonwering Montfoort is de beste raadgever voor u, en zoekt samen met u naar de goedkoopste en stijlvolste oplossing.

Zonwering Montfoort: volop keuze

Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt kiezen uit een aantal soorten zonwering, zoals:

  • knikarm zoneschermen
  • markiezen
  • screens
  • buiten jaloezieën
  • uitvalschermen

Van woonhuizen tot kantoren en horecagelegenheden, voor allerlei soorten ruimten kunt u bij zonwering Montfoort terecht. Het is fijn dat je hierdoor meer daglicht in huis kan brengen, zonder dat uzelf of de medewerkers of klanten er last van hebben. En niet alleen bij zonnige dagen, ook als het weer bar en boos is ook dan kunt u kiezen uit verschillende oplossingen. Zo heeft zonwering Montfoort ook windschermen en vouwdaksystemen in haar assortiment, zodat u ook bij echt Hollands weer nog lekker buiten kunt zitten. Het is dan ook een trend in Nederland dat de tuin steeds meer betrokken wordt bij het huis. Zonwering Montfoort is daarom ook gespecialiseerd in buitenzonwering. Net als in zuidelijke landen gaan Nederlanders steeds meer buiten leven. De tuin wordt een verlengstuk van het huis en zo wordt er ook bijvoorbeeld steeds meer buiten gekookt. Dan wil je niet overvallen worden door regen, of juist een felle zon. Een vouwdaksysteem, bestaand uit zeildoek, balken en een rail is hiervoor ideaal, als je een vakantiesfeer bij je eigen huis wilt creëren. Uw vrienden zullen zeker onder de indruk zijn, en het staat garant voor onvergetelijke zomeravonden. Daarnaast zijn, voor het buitenhouden van ongewenste insecten, horren de ideale oplossing. Het laat wel het licht door, maar niet die ongewenste indringer. Zeker als het wat warmer wordt vanaf het voorjaar vliegen deze insecten steeds meer rond. Een specialist kan maatwerk leveren en voor u een passende hor vinden. Ieder huis is weer anders ingedeeld en iedere persoon heeft specifieke wensen. Zo kan het handig zijn als bijvoorbeeld een groter beest zoals uw kat of hond wel naar binnen en buiten kan. En als het voor u vooral van belang is dat ze makkelijk te onderhouden en schoon te maken zijn, dan zijn kunststof lamellen wellicht iets voor u. U hoeft er alleen met een plumeau of stofdoek overheen te gaan, en ze zijn weer als nieuw.


Comments are closed.