Mens en gezondheid

Stevia proberen

woensdag, 29-4-2015  

U bent een echte zoutenkauw en vindt het ontzettend moeilijk om suiker te laten staan. U kiest vaak voor light producten omdat u dan nog enigszins het idee heeft dat uw suikerspiegel wordt aangevuld. Echter, het enige wat light producten doen, is uw lichaam uit balans brengen en wel op de volgende manier. Wanneer u eet, geven uw hersens signalen af aan uw lichaam. Hierdoor gaat het lichaam werken. U moet iedere dag eten om goed te kunnen functioneren maar om goed te functioneren moet u wel de juiste voedingsstoffen tot u nemen die u ook daadwerkelijk voeden en niet alleen maar vullen. Suikers zitten verwerkt in veel voorverpakte producten. Suiker is verslavend en niet goed voor u. Mits u fanatiek aan het sporten bent is het nuttigen van extra suiker geen goede keuze. Voor iedereen die toch van een heerlijke zoete smaak wil genieten is er Stevia. Wat is Stevia precies? Dat is een goede vraag. Stevia is een honderd procent natuurlijke zoetstof die wordt gewonnen uit de gelijknamige plant. Deze plant groeit al vele honderden jaren in Zuid-Amerika maar werd pas laat in de westerse landen geïntroduceerd als alternatief voor suiker. De meeste mensen die van zoet houden voelen zich schuldig als ze zoetjes gebruiken omdat zoetjes net als suiker niet gezond zijn. Ze bevatten aspartaam en er valt over te twisten welk van de twee schadelijker is; suiker of chemische zoetstof. Het goede alternatief voor beide stoffen is Stevia en wij zullen u kort toelichten waarom dat zo is:

  • Stevia is een honderd procent natuurlijk product
  • het heeft een natuurlijke zoete smaak die erg sterk is
  • het kan worden gewonnen uit de bladeren van een plant
  • het is niet slecht voor uw gebit en bevat geen calorieën
  • u kunt het iedere dag gebruiken in diverse vormen

Stevia; het gezonde alternatief

Op onze website vindt u tal van producten. We vinden het belangrijk om u als consument een uitgebreid aanbod te kunnen doen. Zo bieden wij Stevia in verschillende vormen aan zoals in poedervorm, in zoetjes en als vloeibaar product. Hoe u de zoetstof wilt gebruiken is helemaal uw eigen keuze. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om kant en klaar producten online te bestellen. We hebben het dan over Stevia producten die u kunt gebruiken om te bakken en te braden. Ook hebben we het over producten die kunnen worden gebruikt voor op brood. Denk hierbij aan lekkere Stevia gezoete jam of chocolade pasta. Er zijn natuurlijk producten die van nature zoet zijn zoals jam en sommige groenten. Dit soorten natuurlijke suikers zijn niet slecht voor u. Fruit bevat veel vitamines en die heeft u nodig. Wat wij mensen dan ook aanraden als zij graag toch iets zoets willen proberen is kiezen voor een appel of een sinaasappel. De bekende uitspraak ‘snoep gezond, eet een appel’ komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Echter, wij zouden van deze uitspraak liever willen maken; ‘Snoep gezond, snoep Stevia.’ De reden dat u altijd de gezonde keuze maakt als u kiest voor onze producten is dat al onze producten natuurlijk zijn. Wij werken alleen maar met pure biologische producten en dat proeft u terug! Kiezen voor de producten van Steviala; dat is bewust kiezen, dat is voor uzelf kiezen! Steeds meer mensen kampen de laatste jaren met overgewicht. Enerzijds is er sprake van meer bewustwording in onze westerse wereld, anderzijds worden mensen ook steeds dikker. Het kiezen voor gezond eten heeft veel te maken met het opdoen van kennis. Maar ook heeft de juiste keuze te maken met de mogelijkheden die u heeft. Mensen die weinig te besteden hebben, kunnen vaak niet heel erg gevarieerd eten. Het kost te veel geld en dat maakt dat zij er voor moeten zorgen dat ze binnen de mogelijkheden die zij hebben toch de juiste keuze maken. Stevia heeft als voordeel dat het betaalbaar is. Het is dus voor iedereen beschikbaar. Het feit dat het geen luxe product is doet ons als bedrijf deugd.

Online boodschappen doen

Wilt u graag online onze Stevia producten bestellen, dan kan dat! Online shoppen is erg makkelijk op onze website. Bekijk vooral ook onze bestsellers! Onze producten zijn allemaal van de beste kwaliteit. Ze zijn zeer scherp geprijsd en u kunt betalen in een veilige betaalomgeving. Wij vinden het belangrijk om een overzichtelijke website te bieden waar u op ieder moment terecht kunt. Vele van onze klanten kopen hun natuurlijk gezoete en pure producten bij ons. Kies voor Stevia als u graag bewust wilt kiezen en de juiste keuze wilt maken. Uw lichaam is uw tempel en daarom dient u er goed voor te zorgen. Een bestelling plaatsen op onze website kan op ieder moment. Omdat wij een webwinkel zijn kunt u iedere dag bestellen op ieder moment en dat is een groot voordeel. Steeds meer mensen vinden het prettig om online te winkel op het moment dat het hen uitkomt. U hoeft om online te winkelen namelijk niet naar een winkel af te reizen en de bestelling wordt gewoon thuis bezorgd. Wat wilt u nog meer? Kies voor de hoogwaardige producten van Steviala en zorg dat u zich goed voelt van buiten en van binnen. Mocht u vragen hebben over onze producten of wilt u iets weten en u kunt het antwoord niet op de website vinden, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u op ieder moment graag verder.


Comments are closed.