Transport en Logistiek

Unieke bestemmingen voor transport: Ierland

donderdag, 30-4-2015  

Als ondernemer in de logistiek bent u zeker bekend met de meeste bestemmingen voor uw transport. Ierland is daarbij een van de opties, maar hebt u daar wel eens aan gedacht? Ierland heeft zowel voor de export als import zeer veel te bieden. Het land ligt in het noordwesten van Europa. Als u kiest voor vervoer over de weg van en naar Ierland bereikt u een gebied dat relatief ver weg ligt van het centrum van Europa, en kunt u de concurrentie voor zijn. U kunt er bijvoorbeeld aan denken goederen te vervoeren naar Ierland die er op dit moment nog niet te krijgen zijn. Een andere optie is doorvoer. Een van de mogelijke bestemmingen hierbij is bijvoorbeeld Schotland. Dus door te kiezen voor RUGO als partner voor uw transport, Ierland als bestemming, creëert u extra kansen voor uw logistieke onderneming. Exporteren naar Ierland kan een enorme impuls geven aan uw bedrijf. Een partner in de logistiek die u hierbij kan helpen is RUGO Logistics BV. RUGO verzorgt al jaren verschillende vormen van transport. Ierland bevindt zich dus ook in de lijst van bestemmingen die worden aangedaan door de chauffeurs van RUGO. U kunt behalve Ierland ook vervoer organiseren naar andere landen zoals Tsjechië, Kroatië, Griekenland of Polen. Dit is slechts een greep uit het aanbod, maar geeft u wel een goede indruk van de veelzijdige diensten die RUGO aanbiedt voor transport. Ierland en overige landen staan uitgebreid beschreven op de website van RUGO: www.rugo.nl.

Voordelen van transport via RUGO

RUGO Logistics biedt u een aantal voordelen als u kiest voor RUGO voor het organiseren van uw transport. Ierland is een van de bestemmingen die vaak wordt aangedaan door chauffeurs en is daarom bekend bij medewerkers van RUGO. Dat houdt in dat men op de hoogte is van gebruiken rondom handel en logistiek. Hierdoor zijn chauffeurs en andere medewerkers altijd goed in staat in te spelen op actuele situaties die zich voordoen tijdens transport. Sommige landen kennen rijverboden op bepaalde dagen en weken in het jaar. Het is belangrijk uw transport zo af te stemmen dat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. In Ierland zult u hier echter geen last van hebben, omdat hier het hele jaar door geen rijverboden van kracht zijn. Medewerkers van RUGO Logistics kunnen helpen door u advies te geven over vertrekdata voor uw transport. Daarnaast kan RUGO u altijd een goede indicatie geven van de duur van uw transport. Ierland is in de meeste gevallen binnen twee tot drie dagen te bereiken. Het is hierbij mogelijk te kiezen voor verschillende soorten wagens. Als u vracht wilt vervoeren die gekoeld moet worden, kiest u voor vervoer middels koelwagens. Indien u niet hoeft te koelen volstaat een normale vrachtwagen. RUGO heeft 23 charters tot haar beschikking waarmee te allen tijde transport kan worden opgezet. Vanuit het distributiecentrum in Denekamp wordt alles klaargemaakt voor uw transport. Ierland wordt hierna binnen enkele dagen bereikt. Het is mogelijk uw vracht om te laten pakken in Denekamp indien u dat wenst. Indien dat wenselijk is kunt u dit aangeven bij het opgeven van uw transport. Ierland kan een uitstekende bestemming zijn voor het doorvoeren van geïmporteerde goederen. Dan is het mogelijk dat u denkt aan het herindelen van de zending omdat deze bijvoorbeeld naar diverse bestemmingen moet. RUGO denkt graag met u mee als u deze keuzes moet maken. Een andere optie is het opvragen van advies op het gebied van het koppelen van transport. Ierland hoeft immers niet de eindbestemming te zijn van uw vracht. De jarenlange expertise is dan ook een van de vele voordelen die RUGO u kan bieden. Daarnaast kunt u uw vracht laten vervoeren en te allen tijde op de hoogte zijn van de status van uw transport. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat er aan boord van elke transport een mobiele telefoon aanwezig is. RUGO houdt u elke dag op de hoogte van het reilen en zeilen van uw transport. Ierland is te bereiken binnen enkele dagen, maar ook dan stellen ondernemers het doorgaans op prijs om te weten hoe het ervoor staat met het transport. RUGO komt u hierin graag tegemoet.

Overige service

U kunt er van op aan dat RUGO uw zending zo snel en veilig mogelijk vervoert. Als er onderweg problemen ontstaan, zal RUGO er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Als u hierover contact wilt opnemen met RUGO kan dit via de telefoon of per e-mail. U vindt de contactgegevens onder meer op de website van RUGO: www.rugo.nl. Voor meer informatie over alle bestemmingen voor uw transport, Ierland in het bijzonder, kunt de volgende website raadplegen: http://rugo.nl/bestemmingen/transport-ierland/. Op deze webpagina vindt u aanvullende informatie over transport, Ierland en de opties die RUGO u biedt voor vervoer naar deze regio. Als u alvast wilt weten wat een transport naar een bepaalde bestemming gaat kosten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kan te allen tijde online. U vult uw gegevens in en RUGO stelt zo snel mogelijk een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent als u overweegt een extra bestemming toe te voegen voor uw transport. Ierland biedt u een keur aan mogelijkheden. RUGO hoopt u dan ook snel toe te kunnen voegen aan de transportlijst!


Comments are closed.