Helpdesk en Servicedesk

Waarom kiezen voor gantt en kun je het in excel gebruiken?

maandag, 22-2-2021  

Het organiseren van data en het plannen van projecten is enorm belangrijk voor bedrijven. Vaak is het verliezen van overzicht een belangrijke oorzaak van fouten die gemaakt worden. Soms kunnen deze fouten enorm veel geld kosten. Als jij een eigen bedrijf hebt dan is het de moeite waard om dit serieus te nemen en te investeren in manieren om deze fouten te voorkomen. Een van die manieren is door een gantt systeem via excel te gebruiken. Wil jij weten wat een gantt excel systeem is en wil je weten hoe je hier aan komt? Lees dan dit artikel.

Wat is gantt en wat kun je ermee?

Gantt is een manier van plannen waarmee je overzicht houdt op de projecten die jij wilt gaan uitvoeren. Het wordt gezien als een van de duidelijkste manieren om te plannen en is daarom essentieel voor jouw bedrijf. Kies je voor gantt via excel? Dan kies je voor de volgende voordelen:

  • Overzicht van taken
  • Een duidelijke taakverdeling
  • Een overzicht van deadlines
  • Het aanbrengen van connecties

Doormiddel van gantt in excel is het heel eenvoudig overzicht te houden over de taken die gedaan moeten worden. Een van de makkelijkste manieren om grote projecten aan te pakken, is door het project op te delen in kleine onderdelen. Je kunt vervolgens de losse taken verdelen. Via gantt in excel kun jij die taken duidelijk verdelen en kun je deadlines vastmaken aan die taken. Daarnaast kun je ook connecties leggen tussen verschillende taken, zodat mensen makkelijker samen kunnen werken. Dit zorgt voor een efficiënte manier van werken en verhoogt de omzet van jouw bedrijf. Je ziet dus dat het gebruik maken van een gantt systeem via excel enorm veel voordelen kan opleveren. Het is niet voor niks dat er enorm veel positieve reviews online te vinden zijn over deze manier van plannen en taken verdelen. De vraag is echter wel, hoe regel je een gantt systeem voor excel, dat specifiek werkt voor jouw bedrijf? Via www.teamleader.be natuurlijk!

Waar koop je een gantt systeem dat werkt via excel?

Je vraagt je vast af waar je het systeem gantt, dat werkt via excel, kunt kopen. Op het gebied van het ontwikkelen van software voor bedrijven is www.teamleader.be een echte marktleider. Dit bedrijf ontwikkelt verschillende softwareoplossingen voor bedrijven, zodat bedrijven op een efficiënte manier hun werk kunnen uitvoeren. Daarnaast denken ze ook mee met bedrijven en proberen ze software te ontwikkelen, specifiek voor een bedrijf. Als jij een eigen bedrijf hebt kun je via de website zien wat voor soort software ze maken. Daarnaast kun je ook contact met ze opnemen en kun jij jouw eisen stellen. Vervolgens kunnen zij dan een software maken, die specifiek past bij jouw eisen en jouw bedrijf. Op deze manier kun jij het maximale uit deze software halen. Heb jij hier interesse in? Ga dan vandaag nog naar de website van teamleader en neem contact met ze op, zij helpen je dan dolgraag verder. Heb je nog vragen over de software, of heb je vragen over andere vormen van software die zij ontwikkelen? Aarzel dan niet en neem dan ook even contact met ze op via de e-mail. Ze reageren doorgaans erg snel.


Comments are closed.