Webdesign en Webdevelopment

Wilt u digitale opslagruimte? Maak dan kennis met stack

dinsdag, 3-1-2017  

Wilt u niet langer Dropbox, Google Drive of een andere Cloud gebruiken? Wilt u een enorme opslagcapaciteit voor uw website hebben zodat u overal en nergens uw website kunt bijwerken en gemaakt foto’s en video’s kunt opslaan? Zonder daarvoor de geheugenkaart van uw camera te gebruiken laat staan uw harde schijf van uw laptop? Maak dan gebruik van stack want u krijgt maar liefst 1000 GB gratis. Wilt u graag een upgrade dan kunt u voor een kleine meerprijs de 2000 GB variant nemen en ten slotte de zeer luxe 10000 GB versie. Zo is er voor ieder wat wils. U hoeft nooit meer bang te zijn dat u bestanden moet verwijderen omdat het geheugen vol is. Stack heeft nog veel meer voordelen ten opzichten van andere Clouds:

  • Er is geen maximale bestandsgrootte die u kunt uploaden.
  • Het maakt niet uit welk type bestand het is, stack kan het allemaal aan.
  • In tegenstelling tot al die andere programma’s worden uw bestanden door stack in Nederland opgeslagen!
  • We maken natuurlijk geen analyse van uw bestanden. Privacy is gegarandeerd.
  • En ten slotte wordt stack door WebDAV ondersteund.

U leest het, stack biedt prachtige mogelijkheden, zeker als u het vergelijkt met andere Clouds zoals die van mondiale ondernemingen. Opvallend is het verschil dat we geen analyses maken. Er zijn geen spiekende ogen en u bepaalt met wie u al die data deelt.

We leggen u graag van alles uit over stack

Wilt u graag dat al uw bestanden veilig worden opgeslagen in een digitale kluis in Nederland dat door middel van een 256-bit AES sleutel wordt beveiligd? Dan is stack iets voor u. Vanaf nu kunt u snel bij al uw prachtige herinneringen komen zonder uw laptop overal mee naartoe te moeten sjouwen. Bent u bij uw vrienden? Log dan in via hun pc en download foto’s direct naar de harde schijf. Dat maakt het een prima manier om vakantiefoto’s met elkaar te delen. Maar stack wordt ook veel gebruikt voor zogenaamde vloggers. Dit zijn mensen met een verhaal en die dat verhaal graag delen via hun eigen website of een YouTube-kanaal. Misschien wilt u vast wat uploaden maar later pas online zetten. Dan komt stack waarschijnlijk als geroepen. Hebt u nog niet een eigen website? Laat dan snel uw domeinnaam registreren. Ook dan bent u bij transip.be aan het juiste adres. U kunt direct checken of uw domeinnaam nog beschikbaar is. Is dat niet het geval? Dan kunt u proberen om de huidige naam te verhuizen zodat u het toch kunt gebruiken. Is ook dat niet mogelijk dan kunt u altijd nog een andere extensie gebruiken of de sitenaam aanpassen.

TransIp kan nog veel meer voor u betekenen

Wij bieden u de mogelijkheid om gratis een abonnement op stack te nemen. En als u liever wat meer geheugen wilt hebben dan kunt u snel een abonnement op de 2000 of de 10000 variant nemen. Wat krijgt u er voor terug behalve de reeds opgesomde voordelen? Naast erg veel gratis te gebruiken geheugen ook een veilige RAID setup. U kunt overal inloggen en hebt dientengevolge overal toegang tot uw files. En er worden back-ups gemaakt naar andere servers van TransIp. Dat geldt overigens niet alleen voor uw mediabestanden maar ook voor uw website. Dat is de ultieme beveiliging die we u garanderen. Mocht een virtuele server in de problemen raken of worden aangevallen dan is er altijd nog een kopie en uiteraard onze fysieke server. Ook uw site nemen wij graag onder handen. Wilt u bijvoorbeeld SEO of WordPress toevoegen? Vraag dan snel naar de kosten en onze voorwaarden.


Comments are closed.