Mens en gezondheid

Wilt u ook afslanken door middel van hypnose?

zaterdag, 16-4-2016  

Hypnosepraktijk - AfslankenIn Nederland zijn er steeds meer mensen met (licht) overgewicht. Behoort u ook tot deze groep maar wilt u dat dit binnenkort verleden tijd is? Of wilt u gewoon een paar kilo kwijt omdat u zich dan prettiger zal voelen in uw lichaam? In alle gevallen kunt bij onze praktijk terecht als u wilt afslanken. Door middel van hypnose kunnen wij u helpen bij het afslanken. Als u hier misschien wat huiverig over bent of als u niet precies weet hoe dit in zijn werk gaat en het daarom niet ziet zitten kunnen wij hier wat opheldering bieden. Het is namelijk zo dat veel problemen, waaronder ook eetproblemen en problemen met afslanken, komen omdat mensen in een vicieuze cirkel zitten en dit moeilijk kunnen doorbreken. Ook hebben veel mensen moeite met afslanken omdat ze moeilijk nee kunnen zeggen tegen verleidelijk eten en drinken. Door middel van hypnose en hypnotherapie kunnen wij helpen om de vicieuze cirkel te doorbreken en kunnen wij er tevens voor zorgen dat u gemakkelijker goede keuzes kunt maken. Via hypnose kunnen onze ervaren en gekwalificeerde therapeuten namelijk uw onderbewustzijn als het ware opnieuw programmeren. Hierdoor is het voor zeer veel mensen makkelijker om een vicieuze cirkel te doorbreken en om verstandige keuzes te maken. Hierdoor kunt u dus bijvoorbeeld leren om goed te eten en om nee te zeggen tegen ongezonde voeding. Uw karakter en doorzettingsvermogen boren wij aan tijdens de hypnose zodat u gemakkelijker zult kunnen afslanken. Iedereen weet namelijk diep van binnen wel wat goed is en wat slecht, maar het is vaak lastig om deze keuzes te maken en niet te kiezen voor de makkelijkste optie. Via onze therapie is dit zeker wel mogelijk en kunt u dus veel gemakkelijker afslanken dan zonder de behandelingen die wij aanbieden. Als u precies wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen kunt u natuurlijk even rondkijken op onze site. Voor vragen en opmerkingen kunt u natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Ons team is er altijd voor u bij diverse soorten fysieke en mentale problemen en zal u altijd zo goed mogelijk helpen om deze problemen te overwinnen. Afslanken is via hypnose zeker goed mogelijk!

Afslanken door gezonde keuzes te maken

Wij bieden, in tegenstelling tot sommige andere bedrijven, u geen dure medicijnen of supplementen aan, maar zorgen er echt voor dat u van binnen zult veranderen. Afslanken is namelijk het best mogelijk als u zelf zult veranderen. Daarom pakken wij de onderliggende oorzaken aan zodat u zich weer fijn zult voelen in uw lichaam en afslanken een stuk gemakkelijker zal zijn. Wij boren uw eigen karakter aan om er voor te zorgen dat u gezonde keuzes zult maken en niet keer op keer zwicht voor de makkelijkste en vaak ongezondste optie. Ook als u een emotionele eter bent kunt u zeker bij ons terecht en rekenen op onze diensten. Wij helpen veel mensen die slecht of veel eten onder invloed van emoties. Wij doorbreken dit patroon door u onder hypnose te brengen en u te laten inzien waar u eigenlijk mee bezig bent en waarom u dit doet. U zult zien dat u daarna veel gemakkelijker kunt afslanken dan voor de behandelingen. Ook is het goed om te weten dat door hypnosetherapie negatieve gedachten in positieve kunnen veranderen. Onze ervaren en gekwalificeerde therapeuten veranderen uw mindset waardoor afslanken niet langer gericht is op de dingen die u niet meer mag, maar juist op de positieve dingen die dit op zal leveren. Hierdoor zult u merken dat u over het algemeen veel beter en positiever in het leven staat. Wilt u weten waar wij u allemaal nog meer mee kunnen helpen naast afslanken? Dan kunt u gerust even rondkijken op onze website om te zien wat wij u kunnen bieden. Wij kunnen u onder andere ook helpen bij de volgende problemen:

  • Angsten
  • Fobieën
  • Impotentie
  • Woedeaanvallen
  • Plankenkoorts
  • Stoppen met roken

Zoals u kunt lezen kunnen wij u zeer veel verschillende diensten aanbieden. Wij helpen met alle liefde iedereen die bij ons komt. Zowel fysieke als mentale problemen kunnen worden verholpen door middel van hypnotherapie en daarom is het zeker verstandig om eens te kijken wat wij u kunnen bieden.

Praktijken in Nederland en België

Een groot voordeel wat wij u kunnen bieden is dat wij u op meerdere locaties kunnen ontvangen. De Hypnose Praktijk zit namelijk zowel in Nederland als België in diverse steden. Er zit vast ook een vestiging bij u in de buurt. Hierdoor hoeft u nooit ver te reizen om een behandeling van ons te krijgen. Goed om te weten is ook wij zeer scherpe prijzen hanteren. Vaak zijn wij goedkoper dan andere aanbieders van vergelijkbare diensten, zoals afslanken door hypnose, en daarom zijn wij altijd een goede keus. Ook is het zo dat onze succesratio bijna 100% is. U kunt er dus gerust op vertrouwen dat wij ook u kunnen helpen bij het oplossen van uw problemen of het overkomen van bepaalde angsten. Hypnose staat misschien soms ter discussie, maar dit is vaak het gevolg van onbegrip. Er zijn ook vele studies, die u op onze site kunt lezen, die de werkzaamheid van hypnose onderstrepen en onderkennen. Voor veel meer informatie en antwoorden op zeer veel vragen kunt u uiteraard terecht op onze website. Hier kunt u ook direct contact met ons opnemen indien u vragen heeft of direct een afspraak wilt maken.


Comments are closed.