Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u uw tijdregistratie graag verbeteren?

zaterdag, 30-11-2019  

Wij werken bij ons bedrijf met heel veel mensen. Wij moeten namelijk altijd mensen beschikbaar hebben om voor ons aan de slag te kunnen gaan en dat betekent dat wij met heel onregelmatige roosters moeten werken. Dat zorgt er dan ook regelmatig voor dat wij problemen ervaren met de tijdregistratie. Wij merken namelijk vaak dat wij uren van mensen niet goed hebben verwerkt en dat zij daardoor uiteindelijk niet de vergoeding krijgen die zij graag wilden hebben. Dat is uitermate vervelend om te merken want dit zorgt er altijd voor dat er mensen kwaad zijn op de diensten die je aanbiedt. Dat is ook logisch want als wij onze tijdregistratie niet op orde hebben, dan kunnen mensen dus veel minder salaris krijgen dan ze eigenlijk zouden willen. Ik ben daarom gaan kijken wat er allemaal mogelijk is wanneer je tijdregistratie graag wilt verbeteren. Ik heb gezien dat wij het beste op een nieuw systeem konden overstappen want ons oude programma voor tijdregistratie kwam zo ongeveer nog uit de middeleeuwen. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden allemaal waren om op een goed en nieuw systeem voor tijdregistratie over te stappen. Ik heb toen gekeken dat je op het internet een aantal sites kunt vinden waar je goede alternatieven vindt voor je oude systeem voor tijdregistratie. Ik ben gaan kijken wat ik hier allemaal kon vinden en zo kwam ik op een gegeven moment terecht op de site van teamleader.be. Deze site heb ik met veel aandacht en interesse bekeken want ik heb gezien dat deze pagina heel goed reviews had gekregen van mensen die reeds met hun systeem voor tijdregistratie waren gaan werken. Mocht u daarom deze site nog nooit bekeken hebben, dan kan ik u aanraden om ook een keer op deze pagina te gaan kijken. U kunt hier namelijk heel veel mooie mogelijkheden vinden zonder dat u bang hoeft te zijn dat u een vermogen moet uitgeven wanneer u met dit systeem voor tijdregistratie wilt werken. Wij zijn inmiddels overgestapt en dat is ons heel goed bevallen. 

Dit systeem voor tijdregistratie scheelt ons heel veel tijd 

Sinds wij met het nieuwe systeem voor tijdregistratie werken, merken wij dat wij veel meer tijd overhouden voor andere zaken. Wij hoeven namelijk niet veel tijd te spenderen aan dit systeem omdat deze heel goed de gewerkte uren van onze mensen bijhoudt. Wij kunnen daarom aanraden om ook eens te kijken of dit systeem voor tijdregistratie iets voor u is. Als u namelijk voor kwaliteit gaat, dan weet ik bijna zeker dat u op teamleader.be de kwaliteit zult vinden waar u naar op zoek was. 

Wij zijn heel tevreden 

Wij zijn blij dat wij zaken zijn gaan doen met de mensen van teamleader.be omdat deze mensen ons heel goed hebben weten te helpen. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij hebben nu een goed systeem voor tijdregistratie weten te vinden 
  • Wij merken dat wij tijd overhouden voor andere zaken binnen ons bedrijf 

Ik kan u aanraden om snel een keer op de site van teamleader.be te gaan kijken. 


Comments are closed.